Onze werkwijze

Wood Estate

Onze werkwijze

Niet alleen onze offertes zijn glashelder, ook onze werkwijze maken we transparant voor u. Wij gaan te werk volgens een vastomlijnd stappenplan en kunnen zo een piekfijn resultaat garanderen. In drie stappen komen we tot het perfecte, multifunctionele bijgebouw.

Stap 1

Vrijblijvend en
verkennend gesprek

Om een houten bijgebouw op maat te kunnen maken, moeten we eerst u en uw wensen kennen. Een vrijblijvend gesprek, waarin u uw dromen loslaat, is dan ook de eerste stap. Die kan face-to-face, maar net zo goed digitaal. Vaak vertrekken we vanuit een moodboard, waarin u duidelijk weergeeft welk eindresultaat u voor ogen heeft. Indien nodig helpen we hier u graag een handje mee.

Met onze ervaring en expertise zorgen we voor advies waar u écht wat aan heeft en denken we met u mee. Na het verkennend gesprek bezorgen we u alvast een richtprijs en een ruwe schets.

Business team working on the sketch of new house
Stap 2

Van ruwe schets
naar plaatsing

Na de bemerkingen op de schets, zorgen we voor een gedetailleerd 3D-ontwerp, eventueel met bijkomende VR-mogelijkheden. Zo ziet u uw houten bijgebouw alsof het al gerealiseerd is. Bovendien bezorgen we u een gedetailleerde offerte die verder besproken wordt. Wij begeleiden u van A tot Z.

We ondersteunen u bij het kiezen van de materialen, de inrichting, het sanitair, … Geen idee is te gek en als het technisch kan, realiseren we het. Een samenwerking met andere professionals en installateurs is perfect mogelijk. Wij coördineren en volgen op, zo bent u zeker van een voortreffelijk resultaat.

Stap 3

Van ondertekening
naar oplevering

Na het ondertekenen van de offerte prikken we een startdatum. Wij beginnen er zo snel mogelijk aan, maar kunnen het project indien u dat wenst ook op latere datum inplannen. Gedurende het hele traject én daarna kunt u steeds met uw vragen en bemerkingen bij ons terecht. Wij zijn er voor u.
Wenst u na de oplevering nog aanpassingen? Die voeren we uit met een glimlach.

Wood Estate

Wenst u meer te weten?

Meer weten over onze aanpak, troeven en mogelijkheden? Nodig ons eens uit, we bekijken graag samen de mogelijkheden.

Telefoon

+32 3 296 04 22

E-mailadres

info@woodestate.be

Ons adres

Liersesteenweg 128
Mortsel 2640

Ons formulier