Over ons

Wood Estate

Over Wood Estate

Kies je voor Wood Estate, dan kies je voor expertise in hout. Houten constructies en puike bijgebouwen hebben voor ons geen geheimen meer. We mogen dan een jong bedrijf zijn, we hebben wel een massa ervaring. We doen geen toegevingen op het vlak van kwaliteit.

Bij Wood Estate kiezen we met ons klein team resoluut voor het allerbeste vak- en maatwerk. Geen twee projecten zijn gelijk en we vertrekken vanuit uw smaak, wensen en noden. Elk project is dan ook uniek en we vertrekken van een blanco blad om uw droomgebouw te realiseren.

Ons doel

100% tevredenheid

Glasheldere afspraken staan centraal en we gaan onze verantwoordelijkheid niet uit de weg.
Wij gaan door tot u 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Contact

Wood Estate

Op zoek naar een houten bijgebouw, kantoor, wellness of andere ruimte? Geef ons een seintje en we maken met plezier een voorstel op maat op. Indien gewenst zorgen we voor een multifunctionele ruimte. Kantoor, poolhouse en mancave in één?

Dat kan perfect en we tonen het u graag.

Telefoon

+32 3 296 04 22

E-mailadres

info@woodestate.be

Ons adres

Liersesteenweg 128
Mortsel 2640

Ons formulier

Onze ervaring

Wij hebben al jaren kennis van hout.
Die expertise wenden we aan om het perfecte houten bijgebouw voor u te construeren. Op maat, naar uw smaak en met de multifunctionaliteit die u nodig heeft. 

Reken op ons ervaren team aan stielmannen om uw droom waar te maken. Wij staan alvast klaar om ook van uw project een doorslaggevend succes te maken waar u jaren van geniet.

Meer over

Sorin Dhondt

Zaakvoerder Sorin Dhondt is gepassioneerd door hout. Maar niet enkel door dat. Ook design en architectuur hebben zijn aandacht, net als mooie huizen en tuinen. Kortom, de mooie dingen des levens. Reken op een flinke portie doorzettingsvermogen en een sociaal, maar gereserveerd karakter, waarmee het makkelijk communiceren is. Met zijn oog voor detail krijgen zelfs kleine foutjes of vergetelheden geen kans. Kortom, een man uit één stuk waar je op kunt bouwen.

Ontwerp en bouw van houten bijgebouwen

De core business van Wood Estate is het realiseren van kwalitatief afgewerkte houten bijgebouwen met oog voor detail. U mag dus rekenen op tijdig gerealiseerde bijgebouwen op maat en volgens uw smaak en budget.

Renoveren en verfraaien van bestaande bijgebouwen

Kan uw houten bijgebouw een stevige opfrisbeurt gebruiken? Ook voor het renoveren, bijwerken of opfrissen van uw bestaande constructie bent u bij Wood Estate aan het juiste adres.

Houten atelier

Een eigen werkplek opgetrokken uit hout? Wij voorzien ook geweldig afgewerkte houten ateliers om uw hobby of beroep in te beoefenen. Op maat zodat u optimaal te werk kunt gaan.

Boomhutten

Uw kroost of uzelf verwennen met een originele en stijlvolle boomhut? Heerlijke zomeravonden beleef je in onze boomhutten op maat. Multifunctioneel en van alle gemakken voorzien. Het kost ongetwijfeld moeite om eruit te komen.