Terrassen

Wood Estate

Wood Estate terrassen

Wood Estate, dat is expertise in hout. Hout van topkwaliteit, zonder toegevingen. Van Massaranduba tot Itauba, Bamboe en IPE. Stuk voor stuk de betere houtsoorten die garant staan voor een jarenlange tevredenheid.

Waarom u kiest voor Wood Estate?

Kiezen voor Wood Estate, dat is kiezen voor een onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding. Wij gaan resoluut voor tophout, dat vocht- en weerbestendig is. Meer nog, de meeste van onze houtsoorten zijn minstens 30 jaar onderhoudsvrij, waardoor u zorgeloos van uw terras geniet. Bovendien zijn alle door ons aangelegde terrassen slijtvast en doorstaan ze de tand des tijds. De houtsoorten die worden gebruikt dienen onder meer voor steigerpalen in zee en als tandwielen voor windmolens. Kortom, een garantie op een ontzettend lange levensduur. 

Blinde bevestigingen

Bij Wood Estate zijn we gespecialiseerd in zogenaamde ‘blinde bevestigingen’, waardoor u geen zichtbare bevestigingen ziet. Zo geniet u van een strakke uitstraling zonder zichtbare schroeven, met toch exact dezelfde verankering. 

Wood Estate

Hoge afwerkingsgraad, glad resultaat

Als specialist in het aanleggen van terrassen garanderen we een hoge afwerkingsgraad en maatwerk is perfect mogelijk. Wij luisteren naar uw wensen en realiseren ze. Snel, vakkundig en met de beste materialen, want ook op onderbalken bezuinigen we niet. Ook daar is enkel hout van topkwaliteit goed genoeg. We zorgen ook steeds voor een volledig opgeschuurd terras, zodat u geniet van een perfect glad terras zonder kans op splinters. 

Wood estate

Eigen onderhoudsproducten

Eigen onderhouds- producten

Bij Wood Estate kunt u niet enkel terecht voor het aanleggen van uw terras, we voorzien u indien gewenst ook van onze eigen olie. Zo voorkomt u verkleuring, wordt uw hout niet grijs en behoudt het zijn oorspronkelijke uitstraling, ook na jaren intensief gebruik. Wij staan in voor het opschuren van uw product en het aanbrengen van de onderhoudsproducten, indien gewenst. 

Meer weten over de aanleg

van een terras?

Wenst u meer te weten over de door ons gebruikte houtsoorten, onze aanpak of een vrijblijvende offerte op maat? Contacteer ons, we vertellen u er graag meer over. 

Telefoon

+32 3 296 04 22

E-mailadres

info@woodestate.be

Ons adres

Liersesteenweg 128
Mortsel 2640

Ons formulier