Yacht decks

Wood Estate

Het dek van uw boot een nieuwe uitstraling geven? Reken maar op Wood Estate. Wij zorgen voor het perfecte houten dek. Wij leggen zowel nieuwe vloeren, maar kunnen ook uw bestaande boat deck een opfrisbeurt geven. Als specialist in hout hebben we al meerdere projecten onder handen genomen en zijn we thuis in de maritieme wereld.

Een teak deck voor
elk type boot

Ongeacht het type boot, wij realiseren met plezier een nieuw teakdek of nemen uw bestaande bootvloer onder handen. Van zeilboot over vissersboot tot jacht, wij staan garant voor een piekfijn afgewerkte teak vloer waar u jaren van geniet. Gelegd volgens de regels van de kunst, perfect bestand tegen zout water en rekening houdend met het uitzetten van het hout. Indien gewenst kunnen we uw vloer ook afwerken met een laklaag.

Wood Estate

Maat- en precisiewerk

Het realiseren van een bootvloer en teak dek is precisiewerk en dat beseffen we beter dan wie ook. We gaan dan ook zorgvuldig te werk en garanderen een perfect gelegde houten bootvloer die jaren meegaat. 

Meer te weten over de mogelijkheden

van een teak deck?

Wenst u een offerte voor uw bootvloer, de mogelijkheden van een nieuw teakdek te bespreken of is uw bestaande dek aan een opfrisbeurt toe? Contacteer ons en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden. 

Telefoon

+32 3 296 04 22

E-mailadres

info@woodestate.be

Ons adres

Liersesteenweg 128
Mortsel 2640

Ons formulier